Accommodatie

De appartementen van Stockinggut zijn direct tegenover het gelijknamige hotel gelegen. De appartementen onderscheiden zich door veel ruimte en zijn voorzien van alle gemak. In het onderste gedeelte van het gebouw bevindt zich de ruime wellnessruimte. Het huis telt 3 woonlagen, 6 appartementen en ligt direct aan de piste. De 10 persoons Steinbergbahn loopt direct langs het huis en u bent dus zonder vervoer direct midden in het skigebied van Saalbach –  Hinterglemm – Leogang – Fieberbrunn. Ski’s en schoenen kunnen verwarmd worden gestald, zodat de volgende dag alles weer droog ondergebonden kan worden. De parkeerplaats bevindt zich achter het huis.

In de zomer hebben wij een stalling voor uw fiets en kunt u deze tevens afspoelen na een dag intensief biken. Vele wandel -en fietspaden zorgen voor voldoende afwisseling tijdens uw ontdekkingsreis door de bergen van Leogang, Saalbach en Hinterglemm.

bcbdf283995e1a0a176acd9dc32689c8Alle appartementen zijn voorzien van één of meerdere badkamers met douche en/of ligbad en toilet. Huisdieren zijn niet toegestaan. Tijdens het winter hoogseizoen is de aankomstdag zaterdag, voor de rest van het zomer -en winterseizoen is de aankomstdag in overleg. Minimale verblijfsduur is 3 nachten.

863